Σε συνεργασία με την ουκρανική κυβέρνηση προχωρά το WPP, με στόχο την προσέλκυση επενδυτών στη χώρα και την οικονομική της ανάκαμψη. Τα agencies του δικτύου σε Ουκρανία, Πολωνία και Τσεχία, θα συνεργαστούν με τον Oleksandr Tkachenko, Υπουργό Πολιτισμού και Πληροφοριακής Πολιτικής της χώρας, προκειμένου να δείξουν ότι η Ουκρανία είναι ανοιχτή στους επιχειρηματίες.

Ο Tkachenko και ο Chief Executive της WPP, Mark Read, παρουσίασαν στα Cannes Lions τον σχεδιασμό του εγχειρήματος που περιλαμβάνει τη στόχευση business leaders στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο, μέσα από την ανάδειξη της ποικιλίας των ταλέντων της χώρας, καθώς και τις «τεράστιες δυνατότητές της για εμπορικές επενδύσεις». «Η δημιουργικότητα έχει τη δύναμη, όχι μόνο να επιλύει εμπορικά προβλήματα αλλά και να αντιμετωπίζει κάποια από τα μεγαλύτερα ζητήματα που μας απασχολούν», σχολίασε ο Read.

«Η συνεργασία αυτή στοχεύει και στα δύο: υπογραμμίζοντας τις εξαιρετικές εμπορικές δυνατότητες της χώρας και υποστηρίζοντας παράλληλα την οικονομική ανάκαμψη που είναι απαραίτητη για την ανοικοδόμηση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής».

(Πηγή: Campaign)