Σχεδιασμός και υλοποίηση επικοινωνιακής στρατηγικής και παροχή υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας.

Η V+O ενισχύει το πελατολόγιό της στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών, ξεκινώντας νέα συνεργασία με την Edenred. Η συνεργασία αφορά στον σχεδιασμό της επικοινωνιακής στρατηγικής για την Edenred και στην παροχή συμβουλευτικής σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας. Παράλληλα, η V+O θα αναλάβει τη λειτουργία Γραφείου Τύπου, για την ενίσχυση των σχέσεων με τα Μέσα. «Καλωσορίζουμε στην V+O την Edenred.

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε το στρατηγικό συνεργάτη που θα ενδυναμώσει, επικοινωνιακά, την επιπρόσθετη αξία που φέρει η Edenred στον κλάδο παροχής υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση τόσο στο ευρύ φάσμα των επιχειρηματικών λύσεων που παρέχει, όσο και στη τεχνογνωσία των ανθρώπων της», δήλωσε σχετικά η Τόνια Γκόγκου, μια εκ των Γενικών Διευθυντριών της V+O.

Η Μαρία Βερούχη, Marketing Director της Edenred, δήλωσε: «Η Edenred αποτελεί, εδώ και χρόνια, έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις ελληνικές επιχειρήσεις, στον κλάδο των παροχών προς εργαζομένους, των λύσεων επιβράβευσης και της διαχείρισης εταιρικών εξόδων. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία, με τη V+O, επιθυμούμε να αναδείξουμε τόσο την εταιρική διάσταση και τους ανθρώπους μας, όσο και τις υπηρεσίες της Edenred, που αποδεικνύονται ακόμα πιο χρήσιμες στη νέα “κανονικότητα” της εργασιακής μας ζωής».