Νέα συνεργασία ξεκίνησαν η Tribe με την Cafetex, για τη δημιουργία τηλεοπτικού σποτ για το brand Coffeeway. Η συνεργασία προέκυψε μετά από spec, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με αντικείμενο την ανάθεση δημιουργίας του TVC. Την παραγωγή του σποτ ανέλαβε η Stefi, σε σκηνοθεσία Παύλου Σταμάτη.

Στο διαφημιστικό σποτ, το brand παραλληλίζεται με τους ανθρώπους που τους αρέσει να δοκιμάζουν, που βλέπουν κάθε στιγμή σαν ευκαιρία για να δημιουργήσουν, που βλέπουν στα πάντα μια ιδέα για να φτιάξουν κάτι καινούριο. «Στην Coffeeway έτσι είμαστε και εμείς. Δημιουργούμε γεύσεις αρωματικού καφέ φίλτρου και espresso ανοίγοντας νέους δρόμους.

Γιατί ξέρουμε πως η έμπνευση για δημιουργία κρύβεται πάντα στην επόμενη γουλιά αρωματικού καφέ. Coffeeway, create your way», είναι το μήνυμα στο οποίο καταλήγει η τηλεοπτική διαφήμιση. «Στόχος της τηλεοπτικής καμπάνιας είναι η μάρκα Coffeeway να αποκτήσει μοντέρνα εικόνα, δυναμική, αλλά κυρίως να χτίσει συναισθηματικό δεσμό με τους καταναλωτές», αναφέρει η εταιρεία.