Σε Ελλάδα και 5 αγορές του εξωτερικού
Συνεργασία με τη φαρμακευτική εταιρεία Lundbeck ξεκίνησε η Phocus, για την παροχή δημιουργικών υπηρεσιών προϊοντικής επικοινωνίας, τόσο για την ελληνική αγορά όσο και για πέντε αγορές του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η Phocus ανέλαβε τη δημιουργία concept για προϊοντικές καμπάνιες της εταιρείας, υπηρεσίες δημιουργικού σχεδιασμού υλικών επικοινωνίας, κειμενογραφικές υπηρεσίες, κ.α. Η Lundbeck είναι δανέζικη φαρμακευτική με διεθνή παρουσία, που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση ψυχιατρικών και νευρολογικών νοσημάτων. Ιδρύθηκε το 1915, έχει έδρα στην Κοπεγχάγη και ανήκει στο Lundbeck Foundation, έναν οργανισμό που μεταξύ άλλων στοχεύει στην οικονομική υποστήριξη έρευνας στον χώρο της υγείας.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματά της κυκλοφορούν σε 100 χώρες, κυρίως μέσω των τοπικών της θυγατρικών. Η Lundbeck εστιάζει στην ανακάλυψη, ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση (διασφάλιση της σωστής χρήσης των σκευασμάτων της) πρωτοτύπων φαρμάκων, τα οποία χρησιμοποιούνται στην διαχείριση νοσημάτων όπως κατάθλιψη, διαταραχές άγχους, σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και νόσος Alzheimer.