Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου»
H P&G συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου», με σκοπό να βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν και να αναζητήσουν τα όνειρά τους, εμπλουτίζοντάς τη με νέες δράσεις και συνεργασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε συνεργασία με τη διεθνή ένωση φοιτητών ΑIESEC. Συγκεκριμένα, σχεδιάστηκε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια ηγετικών και διοικητικών δεξιοτήτων, ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης, οικονομική διαχείριση, επικοινωνία και marketing κτλ και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της υλοποίησης. Μέσα από αυτό, τα μέλη της διοικητικής ομάδας της AIESEC Ελλάδος εκπαιδεύονται από τα στελέχη της P&G, αποκτώντας χρήσιμες δεξιότητες.

Το πρόγραμμα «Μαζί χτίζουμε το μέλλον σου» περιλαμβάνει, εκτός από τη συνεργασία με την AIESEC, δράσεις όπως συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δράσεις Πανεπιστημίων και άλλων φορέων και διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων. Η Ελένη Παπαδημητρίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της P&G Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρωτοποριακή συνεργασία μας με την φοιτητική ένωση AIESEC, με την οποία μοιραζόμαστε κοινούς στόχους καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ένα νέο πολύπλευρο δίαυλο επαφής και επικοινωνίας  ώστε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους φοιτητές».