Για την προώθηση του εβδομαδιαίου περιοδικού People της Time Inc.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, το People θα φιλοξενηθεί στην premium έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, μόνο για τις επόμενες 9 εβδομάδες ξεκινώντας από την Κυριακή 16 Ιουνίου. Mε την ολοκλήρωση της ενέργειας αυτής, το περιοδικό θα κυκλοφορήσει αυτόνομα στα περίπτερα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, στην κανονική του τιμή.

Σε σχετική της δήλωση, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Olive Media, Μαρία Γράψα τόνισε ότι είναι τιμή για την εταιρεία και την ίδια να συνεργάζονται με το Πρώτο Θέμα και να έχουν την εφημερίδα αυτή σύμμαχο στην προσπάθεια  να γνωρίσει το αναγνωστικό κοινό το People.

Από την πλευρά του, ο Jim Jacovides, Senior Vice President, International Licensing & Development της Time inc δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με την Olive Media και μερικούς από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες στην ελληνική αγορά. Είμαστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα καταφέρει να κάνει το People πόλο ενημέρωσης και να οδηγήσει το περιοδικό στην επιτυχία».