Ενίσχυση των υπηρεσιών στο digital marketing

Οι δύο εταιρείες ένωσαν το προσωπικό τους και πλέον στεγάζονται στον ίδιο χώρο. H διαφημιστική TenFour ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια «με βασικό στόχο να απαντά στις σύγχρονες ανάγκες, στηριζόμενη σε διαχρονικές επικοινωνιακές αξίες που δεν διαχωρίζουν το online από το offline», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο πελατολόγιό της συμπεριλαβάνονται εταιρείες όπως Europa Profil Αλουμίνιο, ΕΚΚΑ Mercedes και ΕΚΚΑ Yachts, Cana (Exelia cosmetics), Meazon (energy management systems), WWF, Basf κ.α. H Can-on δραστηριοποιείται στο digital marketing πάνω από 12 χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες όπως Nestle, Coca-Cola, ΦΑΓΕ, καλλυντικά Radiant, Τσιλιλής, Dirollo, Sanitas κ.α.

«Η δουλειά μας είναι η επικοινωνία, το πάθος μας η δημιουργικότητα και τελικός μας στόχος η αποτελεσματικότητα. Θέλοντας να ενισχύσουμε περισσότερο αυτό το τρίπτυχο ενώνουμε δυνάμεις με την Can-on. Το τεχνολογικό background της Can-on θα μας επιτρέψει να εμβαθύνουμε περισσότερο στο digital marketing, προσφέροντάς μας εργαλεία τα οποία βοηθάνε τη δουλειά μας να γίνει ακόμη πιο στοχευμένη και αποτελεσματική», ανέφερε σχετικά ο Βασίλης Βάσσος, Founding Partner της TenFour.