Η Segafredo βρέθηκε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας Mr. Puffs στη Γλυφάδα, σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας των δύο brands. Eκτός από λουκουμάδες με toppings, η αλυσίδα Mr. Puffs προσφέρει 16 είδη milkshakes, παγωτό μηχανής, αρωματικό τσάι και καφέ Segafredo.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Segafredo Zanetti Ελλάς, η συνεργασία και η σύμπλευση με μια εταιρεία του βεληνεκούς της Mr. Puffs, καθώς και η συνεχής ενίσχυση του έργου της με κοινό όραμα και αξίες. Άλλωστε και οι δύο διέπονται από κοινά χαρακτηριστικά όπως η συνεχής ανάπτυξη, η παγκόσμια παρουσία και η πρωτοπορία», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Η αλυσίδα dessert bars διαθέτει πάνω από 40 καταστήματα σε Καναδά και Αμερική, ενώ υπάρχουν σχέδια ανάπτυξης με το άνοιγμα 15-20 νέων καταστημάτων στον Καναδά εντός του 2022 και σχέδιο επέκτασης στην ευρύτερη Ευρώπη, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή μέσω του μοντέλου franchise, αλλά και στην Ελλάδα με πιθανές επόμενες τοποθεσίες το κέντρο της Αθήνας και την Κρήτη.