Η Samsung Electronics Co., Ltd. και ο γαλλικός οίκος υψηλής ραπτικής Maison Margiela ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία, για τη δημιουργία του Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition. Η Samsung και η Maison Margiela ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον επανασχεδιασμό του νεότερου μέλους της οικογένειας Galaxy και παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο Galaxy Z Flip4.

Στοιχεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Maison Margiela εφαρμόστηκαν σε πολλές πτυχές του Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition, από το ίδιο το smartphone μέχρι το UX, τις προστατευτικές θήκες και τη συσκευασία του.

Ενδεικτικά, το χαρακτηριστικό συμπαγές λευκό χρώμα της Maison Margiela με ματ φινίρισμα «έντυσε» το smartphone με μια σταγόνα γκρι, για να δημιουργήσει τη βέλτιστη απόχρωση του λευκού.

H συσκευή αναδεικνύει, επίσης, την «décortiqué» τεχνική διακόσμησης του Maison Margiela, η οποία απογυμνώνει τα εξωτερικά στρώματα ενός αντικειμένου για να εκθέσει τον πυρήνα του, με λεπτές, ημιδιαφανείς γραμμές που υποδηλώνουν τα εσωτερικά κυκλώματα του τηλεφώνου.