Σε σύμπραξη προχωρούν η Samsung Electronics Hellas και το Miles+Bonus της Αegean. Αυτό το καλοκαίρι, όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν ένα από τα flagship μοντέλα της σειράς smartphone Samsung Galaxy S23, θα κερδίσουν 10.000 μίλια εξαργύρωσης από το πρόγραμμα επιβράβευσης Miles+Bonus της Αegean.

Συγκεκριμένα, έως και τις 9 Ιουλίου, όσοι επιλέξουν το Galaxy S23, S23+ ή S23 Ultra, από τα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, θα επωφεληθούν από 10.000 μίλια εξαργύρωσης μέσω του προγράμματος Miles+Bonus της Aegean.

Προϋπόθεση είναι οι χρήστες να διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στο πρόγραμμα Miles+Bonus και να συνδεθούν στο Samsung Members, μέσω του Samsung λογαριασμού τους, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία συμμετοχής έως τις 23 Ιουλίου 2023. Σημειώνεται πως όσοι αποκτήσουν συσκευή Galaxy S23, θα επωφεληθούν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean με μίλια, που ενδεικτικά αντιστοιχούν σε 2 πτήσεις εσωτερικού ή 1 πτήση σε επιλεγμένους προορισμούς εξωτερικού.