Η Praktiker Hellas, στοχεύοντας στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών, συνεργάζεται με τον Φορέα Πιστοποίησης & Επιθεώρησης TÜV Hellas (TÜV Nord) και εξασφαλίζει πλέον τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των χρωμάτων που πωλούνται στα καταστήματά της.

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο στην Praktiker, με την πιστοποίηση του Praktiker Color Quality System από την TÜV Hellas (TÜV Nord), η ποιότητα του χρώματος μένει αναλλοίωτη, ενώ ο πελάτης παραλαμβάνει ακριβώς την απόχρωση που επιθυμεί με την καθοδήγηση των Color Experts», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πιστοποίηση εξασφαλίζει την ποιότητα των χρωμάτων σε κάθε στάδιο: την παραλαβή, την ανάμιξη χρωμάτων καθώς και τη συντήρηση εξοπλισμού. Έτσι, ο πελάτης είναι σίγουρος για την απόχρωση που θα παραλάβει, επιλέγοντας ανάμεσα σε brands της αγοράς, όπως Vitex, Vechro, Praktiker με την καθοδήγηση των Color Experts. Παράλληλα, στη νέα σελίδα Praktiker | colors βρίσκει ποιότητα και σιγουριά στο χρώμα που αναζητά για τον χώρο του.