Αφορμή για τη συνεργασία είναι η ενότητα «Γυναίκα-Παιδί» που πρόσφατα εντάχθηκε στο Kifissia24.gr

Έτσι με αφορμή την ενότητα «Γυναίκα-Παιδί», που αρχές του μήνα εντάχθηκε στο site, το Kifissia24.gr ξεκίνησε συνεργασία με το portal familylife.gr. Το familylife.gr αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα και εργαλείο ενημέρωσης για τις γυναίκες πριν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και για γονείς με παιδιά από 0 έως 6 ετών.

Συνεργάτες του portal είναι σημαντικές προσωπικότητες και διακεκριμένοι επιστήμονες, γιατροί, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι αλλά και οργανισμοί και φορείς. Το Kifissia24.gr περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα της Κηφισιάς -Ν. Ερυθραίας-Εκάλης (κοινωνικά, πολιτικά, lifestyle κλπ.), ειδησεογραφία από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ποικίλες θεματικές ενότητες με ενδιαφέρον περιεχόμενο (Υγεία-Ομορφιά, Auto-moto, Ταξίδια, Τεχνολογία κλπ.) και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από παράγοντες της πόλης αλλά και άλλες προσωπικότητες, σχολιασμό της επικαιρότητας, παρουσίαση των τοπικών επιχειρήσεων κλπ.

Το Kifissia24.gr ανήκει στην εταιρεία B-Right Solutions η οποία μεταξύ άλλων λειτουργεί και την πρώτη τοπική ιστοσελίδα προσφορών KifissiaDeals.gr.