Η Globe One Digital προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την 4Hats Conceptual Communication Agency. Μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία, η Globe One Digital αναβαθμίζει το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει, επεκτείνοντας την εξειδίκευσή της πέρα από τον κόσμο του ψηφιακού marketing στον χώρο του Branding και της Επικοινωνίας.

Από την πλευρά της, η 4Hats είναι ένα boutique agency επικοινωνίας με μια ομάδα επαγγελματιών που συνδυάζουν την εμπειρία με το πνεύμα της καινοτομίας. Ο Δημήτρης Παπουτσής, Founder & CEO της Globe One Digital, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την συνεργασία με την 4Hats. Με αυτήν, ενισχύουμε την γκάμα των υπηρεσιών μας και ανταποκρινόμαστε ακόμη καλύτερα στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Ο Παναγιώτης Παπαχατζής, Strategy & Business Development Director της 4Hats, πρόσθεσε: «Ξεκινάμε δυναμικά και με ενθουσιασμό τη συνεργασία μας με την Globe One Digital, από τις πιο σημαντικές εταιρείες στον χώρο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε boutique υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη Επικοινωνίας με έμπνευση και επαγγελματισμό».