Ξεκίνησε με το λανσάρισμα νέας εφαρμογής για κινητά ΕΚΟ
Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, ύστερα από κλειστό διαγωνισμό, επέλεξε τη Warply σαν στρατηγικό συνεργάτη για το κανάλι του mobile, με στόχο την προσέγγιση του σύγχρονου καταναλωτή μέσω της καινοτομίας στα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων ΕΚΟ.

Η συνεργασία των δυο εταιρειών έχει ξεκινήσει με τη νέα εφαρμογή για κινητά ΕΚΟ, που λανσαρίστηκε πρόσφατα. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή που εκτός άλλων περιλαμβάνει παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης, αυτοματοποιημένα push notifications για υπενθυμίσεις και προσθήκη κάρτας Στόλου ΕΚΟ. Ταυτόχρονα, μπορούν οι χρήστες να «παρκάρουν» και το όχημά τους στο ψηφιακό γκαράζ της εφαρμογής, οργανώνοντας όλες τις σχετικές εκκρεμότητες (ΚΤΕΟ, service, κάρτα καυσαερίων).

Η Warply πραγματοποίησε εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την τεχνική υλοποίηση για την δημιουργία του application EKO που συνδέεται με την πλατφόρμα Warply Engage για analytics, mobile και location based campaigns, marketing automations κ.ά. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς, CEO & Founder της Warply, «είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνολικότερη προοπτική συνεργασίας με την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στη λιανική καυσίμων, έναν κλάδο όπου ο ψηφιακός μετασχηματισμός θεωρούμε ότι θα αποτελέσει καταλύτη και στον συνολικότερο μετασχηματισμό του επιχειρηματικού μοντέλου μέσω non fuel πωλήσεων, ηλεκτροκίνησης και μίγματος ΑΠΕ».