Συγκεκριμένα, η Πίνδος ανέθεσε στην αία* relate τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Η νέα, μεγάλη συνεργασία εκτός από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, περιλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γραφείου τύπου, media relations, σχεδιασμό και υλοποίηση προγράμματος ΕΚΕ, σχεδιασμό εταιρικής καμπάνιας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Πίνδος, Λάζαρος Τσακανίκας, δήλωσε σχετικά: «Η απόφασή μας να συνεργαστούμε με την αία* relate βασίστηκε τόσο στη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, όσο και στην ικανότητά της να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες ανάγκες επικοινωνίας του σημερινού περιβάλλοντος».

Η Πρόεδρος της αία* relate, Αλεξία Μπακογιάννη δήλωσε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή και χαρά για εμάς το γεγονός ότι η Πίνδος μας επέλεξε για στρατηγικό της εταίρο στην επικοινωνία. Η Πίνδος είναι ο πλέον επιτυχημένος αγροτικός συνεταιρισμός στην Ελλάδα που εδώ και 60 χρόνια, εκτός από τις κορυφές της ομώνυμης οροσειράς, έχει κατακτήσει και την κορυφή της αγοράς. Δεν είναι μόνο τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της που την κάνουν να ξεχωρίζει. Η Πίνδος αποτελεί ένα σύγχρονο πρότυπο ελληνικού συνεταιρισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην απασχόληση και ανάπτυξη της Περιφέρειας. Αυτό είναι κάτι που μας εμπνέει ως εταιρεία, αλλά και ως πολίτες».