Εντάχθηκε στην ομάδα υποστηρικτών του κολεγίου
Το Athens Tech College, δημιούργημα του BCA College, της Intracom Holdings και της 24Media, αναπτύσσει περαιτέρω το δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών, προσθέτοντας την ATCOM στην ομάδα των επίσημων εταιρειών - υποστηρικτών του.

Συγκεκριμένα, με την προσθήκη της ATCOM ενισχύεται το πρόγραμμα διασύνδεσης με την αγορά που προσφέρει το κολέγιο μέσω των υποστηρικτών του. Παράλληλα, εξελίσσονται οι προσφερόμενες γνώσεις και οι ικανότητες των σπουδαστών με εισηγήσεις στελεχών της ATCOM, συνεργασία με το UXLab και επισκέψεις των τμημάτων του κολεγίου τεχνολογίας στα γραφεία της εταιρείας.

Ο Ιάσων Καταρόπουλος, Head of Consulting Services της ATCOM & Business Unit Director MOCTA, δήλωσε σχετικά: «Ως ATCOM, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ενέργειες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και του επαγγελματικού χώρου, ιδιαιτέρως κατά την εποχή που διανύουμε, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα πρωτόγνωρο brain drain και, ταυτόχρονα, από μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας για ειδικότητες που σχετίζονται με το digital».