Το διεθνές brand πληρωμών Apcopay, μέλος της Apco Systems, προχώρησε σε συνεργασία με την chat messaging πλατφόρμα Rakuten Viber, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως επισημαίνουν, τις πληρωμές μέσω chatbots.

Η Apcopay συνεργάζεται με τη Rakuten Viber, ώστε οι χρήστες της να έχουν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών με απευθείας πληρωμή μέσω των chatbots των εμπόρων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην πλατφόρμα. Οι πληρωμές μέσω chatbots στο Viber είναι ένας τρόπος για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο κανάλι πώλησης και marketing.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας παγκόσμιος οργανισμός όπως η Rakuten Viber επιλέγει την Apcopay ως έμπιστο συνεργάτη για να φέρουν την καινοτομία στις πληρωμές. Η πλατφόρμα της Apcopay έχει σχεδιαστεί ,έτσι ώστε να επεξεργάζεται υψηλούς όγκους συναλλαγών με ασφάλεια, ταχύτητα και μέσω πολλαπλών και διαφορετικών μεθόδων πληρωμών. Είμαστε βέβαιοι ότι επιχειρήσεις και καταναλωτές θα αγαπήσουν αυτό το νέο τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ τους», δήλωσε ο Πάρης Κορωναίος, Country Manager της Apcopay στην Ελλάδα.