Μέλος της ελίτ των business mentors, σύμφωνα με την The Entrepreneurs Business Academy

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αλλά και απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού του συνεδρίου, θα μιλήσει κυρίως για τον τρόπο αξιοποίησης των social media, ώστε να γίνουν εργαλεία πώλησης, ακόμη και στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ο Steve Clarke, δημιούργησε δικές του εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, μετατρέποντας αρκετές από αυτές από start-ups σε Χρηματιστηριακές. Η τελευταία του επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, έφθασε να έχει κύκλο εργασιών 30.000.000 λίρες Αγγλίας μέσα σε μόλις 8 χρόνια!

Σήμερα, παράλληλα με την δραστηριότητά του, που αφορά στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα του Sales Mentoring and Mastering, υλοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια πωλήσεων σε εταιρείες με ηγετικό ρόλο στον κλάδο τους, δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και πραγματοποιεί ομιλίες διεθνώς σε μόνιμη βάση, ως keynote speaker διακεκριμένων συνεδρίων, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για το πρακτικό πνεύμα που διέπει την προσέγγισή του.
Η συμμετοχή του στο συνέδριο, σε συνδυασμό με το σύνολο των 28 ομιλητών που απαρτίζουν την ατζέντα του (http://www.smf.gr/), θα δώσει την ευκαιρία ανάπτυξης προβληματισμού σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και τα εργαλεία για την ανάπτυξη των πωλήσεων.