Η Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), ανοίγοντας τον δρόμο για τους ηγέτες του «αύριο» πραγματοποιεί το 34ο Συνέδριο Ηγεσίας με τίτλο «Plasticity» Ηγεσία χωρίς Αυτοματισμούς», την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το εν λόγω συνέδριο ανοίγει τη συζήτηση και προκαλεί τον διάλογο σχετικά με τις πρακτικές και τις τακτικές που ακολουθούν οι ηγέτες σήμερα αλλά και τις αλλαγές που οφείλουν να γίνουν.

Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, από τους Alastair Levy, Σύμβουλο & thought-leader σε θέματα γεωπολιτικής και ρίσκου, Former Global Director, McKinsey & Company και Charles Spinosa, διακεκριμένο Σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα, ενώ «εμπειρίες Ηγεσίας» θα ανταλλάξουν ηγέτες από διάφορους κλάδους.

Το συνέδριο στηρίζουν χορηγικά οι Cosmote, Dell Technologies, Edenred, G-Logic, Green Properties, Jungheinrich, Xerox, OTEAcademy. Υποστηρικτές: AIG, Athenian Brewery, Avis, Bewise, Daikin, Designia Insurance Brokers, Linkage, Tiresias, Unison, Vantage Towers. Media Partner: ANT1. Χορηγός Επικοινωνίας: Direction Business Network.