Από τη νεοσύστατη μη κερδοσκοπική οργάνωση i-for-U

Το 1ο συνέδριο του i-for-U θα γίνει στις 26 Απριλίου στο HUB, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών. Όπως εξήγησε η Δανάη Μπεζαντάκου της Navigator και πρόεδρος του i-for-U, «το συνέδριο απευθύνεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες που είτε σκέπτονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση είτε είναι ήδη στα πρώτα βήματα. Εξαιρετικής σημασίας θα είναι η ομιλία της Karen Kerrigan, President & CEO, Small Business & Entrepreneurship Council, and Chair, Center for International Private Enterprise (CIPE), με θέμα το φόβο της αποτυχίας ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν ευρήματα ειδικής έρευνας που σχεδίασε η Focus για το τι ακριβώς κάνει ένα start up επιτυχημένο.

Τέλος θα δημιουργηθούν breakout sessions με moderators διακεκριμένες ελληνίδες επιχειρηματίες όπως οι Δέσποινα Αμαραντίδου της Artion, Λιάνα Γούτα των ΕΛΠΕ, Έφη Καρακίτσου της Magnet, Νέλλη Κάτσου της Pharmathen, Ιωάννα Κούκλη της Pharmassist, Μαρίνα Λεωνιδοπούλου της Out of the Box, Αλέκα Πίττα-Χαζάπη της Αττική-Πίττας. Επίσης θα αναπτυχθούν ειδικά θέματα πρόσβασης σε κεφάλαιο και επιτυχημένων business plans από τους Χριστίνα Παπανδρέου, CFO Σκλαβενίτης, Γιάννη Μεθόδιο, πρώην Πρόεδρο & Managing Director της Accenture, Γιώργο Κολλιόπουλο της Speiron και Μιχάλη Συνοδινό, Financial Advisor».

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στη Αθήνα και το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Χορηγοί είναι τα προϊόντα EveryDay και Dior.