Προσθέτοντας 6 καταστήματα. Η Optima bank παραμένει προσηλωμένη στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, θα έχει ολοκληρώσει το άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι τα μέσα Μαΐου. Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, άνοιξε τις πόρτες του 27 Απριλίου και είναι το πρώτο εκτός Αθηνών. Νέα καταστήματα άνοιξαν […]

Προσθέτοντας 6 καταστήματα.

Η Optima bank παραμένει προσηλωμένη στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, θα έχει ολοκληρώσει το άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι τα μέσα Μαΐου. Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, άνοιξε τις πόρτες του 27 Απριλίου και είναι το πρώτο εκτός Αθηνών. Νέα καταστήματα άνοιξαν επίσης σε Αθήνα – Πανεπιστημίου, Χαλάνδρι και Νίκαια.

Στις 11 Μαΐου θα ανοίξουν ακόμα 2, σε Άνω Πατήσια και το δεύτερο εκτός Αθηνών στην Κόρινθο. Ακολουθώντας το επενδυτικό της πλάνο, η Optima bank αυξάνει τον αριθμό καταστημάτων της σε 14. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: «Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η μεθοδική δουλειά και ο λεπτομερής σχεδιασμός μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Ακολουθούμε με προσήλωση και ευθύνη τον επενδυτικό μας σχεδιασμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, γιατί μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στη χώρα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση αλώβητοι».