Περισσότεροι από 30 ειδήμονες θα μιλήσουν για δημιουργικότητα, καινοτομία, social media, mobile και gaming

To ICEEfest, το οποίο διοργανώνεται από τη Thinkdigital στις 6 και 7 Ιουνίου, αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στα 2000 στελέχη του marketing, της διαφήμισης και της online επικοινωνίας από ολόκληρη την Ευρώπη. Περισσότεροι από 30 keynote ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό συμβουλές και θα παρουσιάσουν best practices από το χώρο του Digital Creativity, των Visual Social Media, του Mobile, του Digital Publishing, του eCommerce, του Performance Marketing και του Gaming.

Επιπλέον, το Φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε μία σειρά από Workshops, Master Classes και πολλές άλλες δραστηριότητες όπως η τελετή απονομής των βραβείων MIXX του IAB, η Viral Movie Night και ο διαγωνισμός για Mobile App Developers.

Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη του Facebook, της Microsoft, της Google και της Yahoo!, δύο Πρόεδροι κριτικών επιτροπών του Φεστιβάλ των Καννών, «ένας από τους 25 πιο δημιουργικούς ανθρώπους στην παγκόσμια Διαφήμιση», ο ιδρυτής του «UK Digital Agency of the Year», ο επικεφαλής Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης του «Global Media Agency of the Year», ο συγγραφέας ενός από τα πιο δημοφιλή βιβλία για το Mobile Marketing και ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς MMO games. Το ICEEfest διοργανώνεται σε συνεργασία με την Orange και με την υποστήριξη της Microsoft.