Λανσάρει την υπηρεσία Keyboard Payments
Η Warply λανσάρει τη νέα λύση του Keyboard Payments για mobile και p2p συναλλαγές μέσω όλων των messaging apps, όπως το Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat, Telegram κ.ά.

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοπορία της Warply – αποκλειστικά για Mobile Banking εφαρμογές – που προσφέρει στην κάθε συνεργαζόμενη τράπεζα τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες Mobile Banking μέσα από τα messaging apps στα οποία βρίσκονται και οι πελάτες της.

Ο χρήστης πρέπει απλά να κάνει ένα update της Mobile Banking εφαρμογής του, η οποία έχει ενσωματωμένο το Warply Keyboard Payments και μπορεί να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές του μέσα από τα messaging apps που χρησιμοποιεί, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει άλλη εφαρμογή ή να μπει σε νέο webpage.

Η νέα υπηρεσία ήρθε σαν «απάντηση» στην ανάγκη των χρηστών smartphone, οι οποίοι στην Ελλάδα καταναλώνουν το 60% του mobile χρόνου τους σε εφαρμογές messaging, ποσοστό που σε χώρες του εξωτερικού είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ήδη το Warply Keyboard Payments έχει επιλεγεί από τράπεζες του εξωτερικού που σύντομα θα ανακοινωθούν.