Με mentoring και δημιουργία online πλατφόρμας
Η Vodafone Ελλάδας, με στόχο να στηρίξει τους νέους και να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα, συμμετέχει στην πρωτοβουλία Job-Pairs η οποία συνδέει νέους που αναζητούν ενεργά εργασία με έμπειρα στελέχη της αγοράς, μέσα από διαδικασία mentoring.

Παράλληλα, η Vodafone θα συμβάλει στη δημιουργία online πλατφόρμας για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, 48 στελέχη της Vodafone θα συμμετέχουν ως μέντορες. Μέσω του Job-Pairs, θα δημιουργηθούν «εργασιακά ζευγάρια» ανάμεσα σε νέους και στελέχη της Vodafone, λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματικό δρόμο, τους στόχους και τον κλάδο, τον οποίο οι πρώτοι θέλουν να ακολουθήσουν.

«Η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για τους νέους αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής στηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως το Job-Pairs και επιπλέον ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενούς μας να συμμετέχουν προσφέροντας την εμπειρία τους», δήλωσε η Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.

«Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία μας με τη Vodafone και ευχόμαστε η συμμετοχή τους να δημιουργήσει πολλές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες», δήλωσαν η Μαρία Βακόλα και ο Ιωάννης Νικολάου, Ιδρυτές του Job-Pairs και Αναπληρωτές Καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.