Με περίπτερο, συνταγές και μαγειρική γνωστών σεφ

Στο περίπτερο της Barilla οι επαγγελματίες επισκέπτες του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές συσκευασίες της εταιρείας. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla, καθώς και τις 4 ημέρες καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν συνταγές στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα. Στις 8 Φεβρουαρίου ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μαγειρέψει και θα προσφέρει στους επισκέπτες συνδυασμούς με προϊόντα Barilla, ενώ στις 9 Φεβρουαρίου ο σεφ της Academia Barilla, Marcello Zaccaria, θα συστήσει το κοινό σε έναν κόσμο αυθεντικών, ιταλικών γεύσεων.