Την πρωτοβουλία συμμαχίας σε θέματα βιωσιμότητας, GlobalGreenGreece, που ξεκινά σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αναμένεται να λανσάρει η Next.e.Gο Mobile στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, η ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων θα παρουσιάσει το e.Gο Life και θα ξεκινήσει το road show της στην Ελλάδα.

Το GlobalGreenGreece προορίζεται να αποτελέσει μια πλατφόρμα για ελληνικές, γερμανικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεσμεύονται να συμβάλουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μέσω βιώσιμων δράσεων υψηλού αντικτύπου.

Ο Dr. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.Gο Mobile, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρωτοβουλία GlobalGreenGreece και να καλέσουμε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με τη βιωσιμότητα στον πυρήνα του οράματος και της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, να μας ακολουθήσουν».