Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία περιλαμβάνει δύο κανάλια ελεύθερης λήψης, τα PRVA και Ο2TV, έξι συνδρομητικά, τέσσερα websites και έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ στο Μαυροβούνιο περιλαμβάνει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Πρόκειται για άλλο ένα μεγάλο επενδυτικό deal, σε μια σειρά επιτυχημένων κινήσεων του Προέδρου του ομίλου Antenna, Θοδωρή Κυριακού.

Ο ίδιος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύξαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Η δυναμική παρουσία μας σε αυτές τις χώρες, όλα αυτά τα χρόνια και η επιτυχημένη συμφωνία για την πώληση των δικτύων μας αποδεικνύουν τη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές εδραιώνοντας την παρουσία μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συνεχίζουμε να επενδύουμε διεθνώς σε νέες ευκαιρίες στο χώρο των Media και παραγωγής περιεχομένου».

Ο όμιλος Antenna παραμένει από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο των ΜΜΕ, με παρουσία σε 20 χώρες σε Ευρώπη, Β. Αμερική και Αυστραλία. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει ανακοινώσει σημαντικές επενδύσεις και διεθνείς συνεργασίες με εταιρείες όπως Facebook, Twitter, Spotify, Imagine Entertainment, Vice, Τhrive Global και Cheddar. Επίσης, είναι στρατηγικός εταίρος και ένας από τους βασικούς μετόχους της επενδυτικής τράπεζας Raine Group. Ήδη, προετοιμάζονται οι επόμενες επενδύσεις σε Ουγγαρία, Λιθουανία, Ρωσία και Βουλγαρία, καθώς και σε δύο μιντιακές επιχειρήσεις στην Αμερική.