Το στίγμα της σύγχρονης ηγεσίας στις επιχειρήσεις, που προάγει το γυναικείο κεφάλαιο, έδωσαν ανώτερα στελέχη, στo 9ο Women in Business Forum, το οποίο διοργάνωσε η Icap Crif στις 19 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα των υπουργείων Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Γ.Γ Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 200 ανώτερα και ανώτατα στελέχη.

Οι εργασίες του Forum ξεκίνησαν διαδικτυακά, με την ενότητα επαγγελματικής εκπαίδευσης: «Ανθεκτικότητα και Προσαρμοστικότητα στη διαχείριση κρίσεων», σε συνεργασία με τον οργανισμό Women on Top και την co-Founder, Στέλλα Κάσδαγλη.

Επίσης, διεξήχθησαν συζητήσεις πάνελ με τη συμμετοχή CEOs και HR & Communications Heads, όπου συζητήθηκαν πολιτικές και παρεμβάσεις για την ενίσχυση του γυναικείου κεφαλαίου στις επιχειρήσεις, αλλά και success stories στρατηγικών ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας σε επίπεδο διαφορετικότητας και συμπερίληψης.