Την απορρόφηση του τμήματος Web & Mobile της Extend ανακοίνωσε σήμερα η Sleed, ενισχύοντας τον τομέα τεχνολογίας της εταιρείας. Μετά από χρόνια συνεργασίας και υλοποίησης πολλών projects, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του web & mobile development. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν ακόμα πιο προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες τους, καθώς και να επεκταθούν σε νέες δραστηριότητες.

Έτσι, η Sleed απορρόφησε την ομάδα του τμήματος Web & Mobile της Extend, η οποία έρχεται να προσφέρει την εμπειρία και τεχνογνωσία της στο development τμήμα της εταιρείας. Η Extend ιδρύθηκε το 2005 και απασχολεί 20 εργαζόμενους. Στόχος της είναι ένα επιλεγμένο πελατολόγιο, στο οποίο να μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε Web development, Mobile application development, ERP και Hosting Services. «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που εισέρχεται στη Sleed μία από τις σημαντικότερες ομάδες τεχνολογίας που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στη Sleed ακόμα καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες σε μία εποχή, όπου η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των επιχειρήσεων. Ήρθε επομένως η στιγμή να “μεγαλώσουμε” μαζί», δήλωσε ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed. Ο Φώτης Χουντάλας, CEO της eXtend ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια κοινή πορεία και αντίληψη σε έργα, ανθρώπους, όραμα και αξίες αποκτά μοναδικό σημείο αναφοράς. Η ομάδα του Web & Mobile application development της eXtend με πάνω από 10 έτη εμπειρίας στον χώρο, ενσωματώνεται στη Sleed, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα που θα προσθέτουν αξία σε όσους μας εμπιστευτούν».