Τρία προϊόντα της βιομηχανίας ζυμαρικών Ήλιος απέσπασαν Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) φέτος, από το International Taste Institute (ITI).

Συγκεκριμένα, το Ήλιος Λαζανάκι Βιολογικό έλαβε Superior Taste Award με 1 χρυσό αστέρι, το Ήλιος Βιολογικό CousCous Kids με Καλαμπόκι, Ρύζι και Ρεβύθια Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια και το Ήλιος Τορτελόνι με Σπανάκι και τυρί Ρικότα Χωρίς Γλουτένη Superior Taste Award με 2 χρυσά αστέρια.

Η Αθανασία Δάκου, Εμπορική Διευθύντρια και μέλος ΔΣ της βιομηχανίας ζυμαρικών Ήλιος, σημείωσε σχετικά: «Νιώθουμε περήφανοι για τη θετική αξιολόγηση των προϊόντων μας και χαιρόμαστε πολύ που με τη φετινή βράβευση των 3 προϊόντων Ήλιος στον διαγωνισμό ΙΤΙ στις Βρυξέλλες, 27 ζυμαρικά Ήλιος έχουν βραβευτεί με 30 συνολικά Βραβεία Ανώτερης Γεύσης, τα τελευταία 10 χρόνια που συμμετέχουμε στον διαγωνισμό».