Για τη νέα web TV αθλητική εκπομπή «Balla Like», με παρουσιαστή τον Γιώργο Μητσικώστα

Πρόκειται για μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα βασίζεται στην αθλητική επικαιρότητα και θα αναλύει με το δικό της τρόπο τα αθλητικά γεγονότα της κάθε αγωνιστικής.

Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Μητσικώστας και θα πλαισιώνεται από έμπειρους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα αναλύουν, θα περιγράφουν και θα σατιρίζουν τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της κάθε αγωνιστικής, τόσο στο ελληνικό, όσο και στα ξένα πρωταθλήματα.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 21:30, ζωντανά στο Contra.gr μέσω του Dailymotion και θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς, live συνδέσεις, προσκεκλημένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει μέρος του περιεχομένου των εκπομπών μέσω των social media.

Η παραγωγή θα γίνεται στα ιδιόκτητα studio της Vermantia και θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες στην παραγωγή διαδικτυακών εκπομπών, στην προβολή περιεχομένου σε άλλες εφαρμογές και στα social media.

Για την μετάδοση της εκπομπής θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ο video player του DailyMotion και οι υπηρεσίες live streaming που παρέχει, ενώ για την προώθηση της εκπομπής θα χρησιμοποιηθεί  το digital δίκτυο της 24 Media. Την εμπορική εκμετάλλευση της εκπομπής «Balla Like» διαχειρίζεται η Adweb.