Ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψε το palo.com.cy
Δυναμικά έχει εισέλθει η Palo Services και το Palo.com.cy στην αγορά της Κύπρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το site ξεπέρασε τον αριθμό ρεκόρ των 700.000 μοναδικών επισκεπτών μηνιαίως.

Το Palo.com.cy  λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στην Κυπριακή αγορά και παράλληλα, η PaloServices κατέληξε σε συμφωνία για στρατηγική συνεργασία με τη Way Out Communications, η οποία θα είναι ο νέος εμπορικός συνεργάτης της σε θέματα marketing, πωλήσεων και επικοινωνίας για την κυπριακή αγορά. H συνεργασία δεν αφορά μόνο το palo.com.cy, αλλά και την πλατφόρμα monitoring, palo Pro.

O Παναγιώτης Τσαντίλας ιδρυτής και CEO της PaloServices δήλωσε σχετικά: «Η συμφωνία αποτελεί σταθμό για την εδραίωση μας στην κυπριακή αγορά, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα του στρατηγικού marketing και της επικοινωνίας, ενώ παράλληλα γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο την Κυπριακή οικονομία. Η διασύνδεση της Κύπρου με την Ελλάδα είναι δεδομένη και προσφέρει ευκαιρίες για όλες τις δραστηριότητες σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργούλας, Πρόεδρος της Way Out Communications επισήμανε ότι, «στόχος της συνεργασίας είναι να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες της palo στην Κυπριακή αγορά. Η εμπειρία μας σε θέματα marketing και επικοινωνίας ως ο εκπρόσωπος των Economist Events στη Κύπρο προσφέρει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου».