Ο Interactive Advertising Bureau Hellas, o παγκόσμιος φορέας για την interactive διαφήμιση, και η Knowcrunch, ένας διεθνής φορέας εκπαίδευσης στο digital marketing, προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία του IAB Digital Marketing Academy powered by Knowcrunch και την υποστήριξη του IAB Hellas σε επιλεγμένα e-learning digital marketing courses της Knowcrunch. Τα digital marketing academies είναι εκπαιδευτικά courses που θα παρέχει ο IAB Hellas σε μέλη του ή στο ευρύτερο κοινό, συνδυάζοντας το διεθνές knowhow σε θέματα εκπαίδευσης στις ανάγκες των μελών του IAB Hellas.

Θα απευθύνονται σε επιχειρήσεις, brands και agencies που θέλουν να εκπαιδευτούν στο digital marketing. Οι εκπαιδεύσεις αυτές θα ξεκινήσουν να παρέχονται από τον IAB Hellas σύντομα. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, ο IAB Hellas θα στηρίζει και θα προωθεί και τα ήδη υπάρχοντα και βραβευμένα e-learning courses της Knowcrunch πάνω σε διαφορετικά platforms διαφήμισης, προσφέροντας ειδικά κίνητρα στα μέλη του. Συγκεκριμένα τα: Masterclass in Google Advertising, Masterclass in Facebook & Instagram Advertising, Masterclass in All Advertising Managers.

Η Έλενα Τσακιρίδου, Γενική Διευθύντρια του IAB Hellas, δήλωσε για τη συνεργασία: «Η εκπαίδευση είναι ένας στρατηγικός πυλώνας του IAB διεθνώς και η συνεργασία με τη Knowcrunch αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξή της σε τοπικό επίπεδο. Στόχος του ΙΑΒ Ηellas είναι να συνδυάσει το διεθνές Know How που υπάρχει από τον IAB Europe στον τομέα της εκπαίδευσης με την εμπειρία των digital experts του Οργανισμού, προσφέροντας αναβαθμισμένη γνώση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

To IAB Digital Marketing Academy θα παρέχει training courses επιλεγμένης θεματολογίας, ειδικά διαμορφωμένα για εταιρείες, καθώς και κάποια courses γενικού ενδιαφέροντος που θα προσφέρονται online και on demand». Ο Τόλης Αϊβαλής, CEO της Knowcrunch, ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή που ένας τόσο σοβαρός παγκόσμιος φορέας επέλεξε την Knowcrunch για την παροχή της εκπαίδευσής του στην Ελλάδα».