Την εταιρεία Curious Ahead του ομίλου V+O επέλεξε η Dream Spot, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ως στρατηγικό συνεργάτη για την digital και social επικοινωνία της μάρκας Breeze Watches. Η Curious Ahead είναι υπεύθυνη για το σύνολο της digital στρατηγικής και επικοινωνίας της μάρκας, τη διαχείριση του οικοσυστήματος των social media, τη δημιουργία engaging περιεχομένου, αλλά και την υλοποίηση performance marketing ενεργειών, με στοχευμένες lead generation campaigns σε όλα τα σημεία επαφής.

Η Μαρία -Χριστίνα Μωσσέ, Ιδιοκτήτρια και Σχεδιάστρια της Βreeze, δηλώνει για τη συνεργασία: «Η Curious Ahead έχει μια πολύ ολοκληρωμένη δομή, με ξεχωριστό τμήμα για κάθε κομμάτι των social, όπως και για κάθε δημιουργικό κομμάτι, λεκτικό ή σχεδιαστικό. Αυτό σαφώς ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας ότι ο συνεργάτης που επιλέξαμε έχει αληθινή γνώση των εξελίξεων, και γι’ αυτό πολλές φορές προτείνει άμεσες τροποποιήσεις και εναλλαγές τακτικών, τα αποτελέσματα των οποίων αναλύουμε διεξοδικά κάθε μήνα».

«Έχουμε δουλέψει με προσήλωση, μεράκι και, πάνω απ’ όλα, στρατηγική σκέψη από την πρώτη στιγμή δημιουργώντας ένα πλάνο επικοινωνίας που αποδίδει κάθε μέρα – με μετρήσιμο τρόπο – στην ενίσχυση του brand awareness για τη Breeze», δηλώνει η Τάνια Γιακουμάκη, Γενική Διευθύντρια της Curious Ahead.