Επικεφαλής του νέου σχήματος οι Κώστας Ταμπουράκης, Αντώνης Σταυρόπουλος

Με βάση την εξέλιξη αυτή, η Grey θα αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Tribe, ενώ τα στελέχη της Grey και το σημαντικό της πελατολόγιο (P&G, GSK, Emirates, Σαρακάκης, Pfizer κ.α.) θα τεθούν υπό την διοίκηση και ευθύνη του Κώστα Ταμπουράκη, Chief Executive Officer της Tribe, αλλά και του Αντώνη Σταυρόπουλου, Executive Creative Director της ίδιας εταιρείας.

Ο Tony Taylor, Γενικός Διευθυντής της JWT CEE τόνισε ότι το δίκτυο είναι υπερήφανο που έχει στην Ελλάδα δύο ισχυρές διαφημιστικές εταιρείες, την Tribe και την Spot JWT, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η συνεργασία μεταξύ Tribe και Grey «αποτελεί απόδειξη της αρμονικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών του WPP Group».
Από την πλευρά του, ο David Patton, Πρόεδρος και CEO της Grey Europe, Middle East & Africa τόνισε ότι η συνεργασία της εταιρείας του με την Tribe είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη τόσο για τους πελάτες της Grey, όσο και για τα στελέχη της. «Ο συνδυασμός του στελεχιακού δυναμικού των δύο εταιρειών αναμένεται να εξελίξει περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες στους διαφημιζόμενους πελάτες μας και τις ανάγκες τους».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ταμπουράκης, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που θα δουλέψουμε με την Grey, είμαστε ενθουσιασμένοι. Η ομάδα της Grey Athens ταιριάζει απόλυτα με την Tribe. Μαζί, θα είμαστε πιο δυνατοί ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του απαιτητικού περιβάλλοντος της αγοράς και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό δημιουργικό και στρατηγικό προϊόν για τους πελάτες και των δύο εταιρειών».

Τέλος, ο Αντώνης Σταυρόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά και πρόκληση η συνεργασία με την Grey, ένα από τα πλέον δημιουργικά δίκτυα παγκοσμίως. Οι πελάτες της Grey Athens θέτουν τεράστιες ευκαιρίες για ευρύτερη ανάπτυξη του δημιουργικού και στρατηγικού μας προϊόντος».