Ανοιχτή συζήτηση με την επιχειρηματική κοινότητα

Το Χιονοδρομικό Κέντρο παρουσίασε τον στρατηγικό σχεδιασμό και τις καινοτομίες για την περίοδο 2010 – 2011. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δημοσιογράφοι και δεκάδες τοπικοί επιχειρηματίες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συνεργαστούν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ευθύμιος Βαζαίος, ανέφερε ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι η δημιουργία μιας ανοικτής γραμμής επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να δημιουργηθούν συνεργασίες με στόχο την ανάπτυξη. Παρουσίασε τη στρατηγική με βασικό πυλώνα το πρόγραμμα «Νοικοκύρεμα και Ανάπτυξη» στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πελατοκεντρική νοοτροπία.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Σωτήρης Γιαννόπουλος, παρουσίασε καινοτομίες όπως τη δημιουργία του μοναδικού snowboard park στην Ελλάδα, τη δημιουργία συστήματος αυτόματης ενημέρωσης κ.ά. Η Μαρία Παπάζογλου, επικεφαλής της MyPublics που συνεργάζεται με το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων σε επίπεδο marketing και επικοινωνίας, αναφέρθηκε στα θέματα επικοινωνίας και ανακοίνωσε συνεργασίες με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θα υποστηρίξουν ως χορηγοί επικοινωνίας το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς και συνέργιες με άλλες μεγάλες εταιρείες.