Ομιλία της creative brand specialist Flavilla Fongang στο Digital Beauty Forum virtual.

H Flavilla Fongang, Creative Brand Specialist και ομιλήτρια σε κορυφαία συνέδρια marketing διεθνώς, θα μιλήσει στο Digital Beauty Forum για όλα τα μαθήματα που μπορούν να πάρουν οι εταιρείες και οι retailers καλλυντικών από κρίσεις του παρελθόντος και πώς να τις αξιοποιήσουν στη μετά το lockdown εποχή που διανύουμε. Συγκεκριμένα, στην παρουσίασή της, θα μιλήσει για business tactics και στρατηγικές marketing που έχουν βοηθήσει επιχειρήσεις να ευημερήσουν κατά τη διάρκεια της ύφεσης και να ανθίσουν μετά.

Αν είστε περίεργοι ή αβέβαιοι για το πώς να κινηθείτε και να διευθύνετε την επιχείρηση ή τη μάρκα σας εν μέσω οποιασδήποτε disruptive κρίσης, αυτή η ομιλία είναι για εσάς. Η Flavilla Fongang είναι serial entrepreneur και ιδρύτρια της εταιρείας 3 Colours Rule, ενός βραβευμένου agency branding και experiential marketing. Έχει διακριθεί με το βραβείο για γυναίκες επιχειρηματίες «She’s Mercedes» από τη Mercedes Benz. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη brand strategist με εξειδίκευση στις νευροεπιστήμες και δημιουργός της στρατηγικής «Beyond marketing».

Το Digital Beauty Forum διοργανώνεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου, virtually, με στόχο να απαντήσει άμεσα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του καλλυντικού, στην post-lockdown εποχή. Το early bird του συνεδρίου βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 3 Ιουνίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε ειδική προνομιακή τιμή. Περισσότερες πληροφορίες στο site του συνεδρίου, www.digitalbeautyforum.gr.