«Ο εγκάρδιος ηγέτης μεταδίδει θετική ενέργεια, πάθος και έμπνευση για το μέλλον», ήταν το κεντρικό μήνυμα του 32ου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ με θέμα «Εγκάρδια Ηγεσία: Όταν όλα γίνονται αλγόριθμοι», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 στελεχών επιχειρήσεων που το παρακολούθησαν με φυσική παρουσία, αλλά και διαδικτυακά.

Στο βήμα του φετινού συνεδρίου βρέθηκαν επιχειρηματικοί ηγέτες και ομιλητές από το εξωτερικό, οι οποίοι μοιράστηκαν γνώση, ιδέες και προβληματισμούς, φέρνοντας στο προσκήνιο τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα και το αξιακό σύστημα που πρέπει να έχουν οι σύγχρονοι ηγέτες. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι ο εγκάρδιος ηγέτης ξέρει να ακούει και μπορεί να βγάζει τον καλύτερο εαυτό από τους συνεργάτες του, μέσα από τη συνεργασία και τον ισότιμο διάλογο.

«Οι αλλεπάλληλες προκλήσεις της κρίσης Covid-19 έφεραν στο προσκήνιο την ανάγκη για μια διαφορετικού τύπου ηγεσία, που θα βασίζεται στη συνεργασία και τη συλλογικότητα», τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ, Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas.