Από την Wieden+Kennedy Portland

(Νέα Υόρκη) Το νέο σποτ φέρει τον τίτλο «Kids» και δείχνει διάφορα παιδιά να προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ολοκληρώνεται δε με τη φράση «to their moms, they’ll always be kids». Σκηνοθέτης αυτήν τη φορά δεν ήταν ο Alejandro Gonzalez Inarritu, αλλά ο Daniel Kleinman της Epoch Films.

SCA- ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Η SCA Hygiene Products στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες, μέσω της συνεργασίας της με τους σχετικούς συλλόγους σε Αθήνα και Περιφέρεια, για προσφορά βρεφικών πανών Libero σε προνομιακές τιμές, στα μέλη τους. Η ενέργεια της εταιρείας ξεκίνησε τον Απρίλιο  του 2012 και θα διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ήδη η εταιρεία συνεργάζεται με 9 συλλόγους τρίτεκνων,  τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα.

SKROUTZ.GR- CSR
Η Skroutz Α.Ε. στηρίζει τη δράση της διεθνούς μη κυβερνητικής αναπτυξιακής οργάνωσης ActionAid Ελλάς, φιλοξενώντας το ηλεκτρονικό κατάστημά της στο www.skroutz.gr. Μέσα από το e-shop της ActionAid Ελλάς διατίθεται μία ευρεία γκάμα προϊόντων,  όπως ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά ρούχα, καθώς και προϊόντα δίκαιου εμπορίου, όπως χειροτεχνήματα, αξεσουάρ, βιολογικά καλλυντικά και τρόφιμα.