Νέα καμπάνια λανσάρει η Σχολή Σεναρίου του ANT1, την οποία δημιούργησε και υλοποίησε εσωτερικά το τμήμα επικοινωνίας της Σχολής. «Το concept της καμπάνιας συνοψίζεται στη φράση: “Ο μαγικός κόσμος της μυθοπλασίας δεν θα υπήρχε χωρίς τους σεναριογράφους”. Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα, δράση, γέλιο, ανατροπές, δράμα και πάνω απ’ όλα ήρωες», ανέφερε στο DF o Υπεύθυνος επικοινωνίας της Σχολής Σεναρίου ANT1, Πάνος Τσιροζίδης.

Η καμπάνια αποτελείται από ένα TVC με σκηνές από διάφορα είδη μυθοπλασίας και έξι θεματικά digital video. Παράλληλα, δίνει στοιχεία για το ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων της σε τηλεοπτικές σειρές, podcast μυθοπλασίας κ.ά. Η καμπάνια θα τρέξει σε digital και social media και σε Μέσα του ομίλου ANT1 από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου.

Η παραγωγή των video και των ραδιοφωνικών σποτ έγινε από την εταιρεία 576 Digital. Το performance marketing σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την εταιρεία Fuse, η οποία έχει αναλάβει και το content design των social media της Σχολής Σεναρίου.