Το λανσάρισμα αυτό σηματοδοτεί τη νέα στρατηγική της εταιρείας και εγκαινιάζει μια νέα εποχή εξωστρέφειας για την Cardlink. Πρόκειται για μια 360 καμπάνια με τηλεοπτικό σποτ, έντυπα και digital υλικά. Η Admine έχει αναλάβει το σύνολο της επικοινωνίας της Cardlink που εκτός από την καμπάνια επικοινωνίας, περιλαμβάνει redesign της εταιρικής ταυτότητας και των microsites της εταιρείας, δημιουργία sound logo και πληθώρα άλλων υλικών βασισμένα σε ένα νέο tagline και μια διαφορετική εικαστική ταυτότητα.

Το κύριο επικοινωνιακό όχημα της καμπάνιας είναι μια μοντέρνα ταινία, με ενέργεια, ρυθμό και χαρισματικούς χαρακτήρες που μας πείθουν με την αμεσότητα και την ειλικρίνειά τους αποπνέοντας εμπιστοσύνη και δημιουργώντας ταυτίσεις.

Πρωταγωνιστές είναι τρεις επαγγελματίες που θέλουν λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους και αυτό μπορεί να γίνει με έναν τρόπο: να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά τους χωρίς να τους αποσπά οτιδήποτε άλλο την προσοχή. Η Cardlink δουλεύει καθημερινά σε αυτή την κατεύθυνση και αυτό αποτυπώνεται στο νέο slogan «Cardlink δουλεύει για σένα», που λανσάρεται για πρώτη φορά με την καμπάνια αυτή.