Η πρώτη καμπάνια της Frank & Fame για την Coffee Island βρίσκεται στον «αέρα». «Είναι το πρώτο δείγμα της συνεργασίας μας με την Coffee Island και η απαρχή της καμπάνιας «Κάθε καφές και μια ιστορία”», ανέφερε στο DailyFax η Account Director της F&F, Μαριλού Θηβαίου.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τη Filmiki σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπουραντά. Η καμπάνια θα τρέξει στην τηλεόραση, στο internet και in-store. To concept της καμπάνιας βασίζεται στο γεγονός ότι «πηγή έμπνευσης της Coffee Island είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που δημιουργούν μια αλυσίδα, για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς, τον αγαπημένο μας καφέ. Αυτή η αλυσίδα αποτυπώνεται με έναν ευφάνταστο τρόπο, στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Coffee Island.

Όλα ξεκινούν από τις φάρμες και την αναζήτηση του καλύτερου καφέ, ενώ μετά τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα των coffee specialists για τη δημιουργία του blend με στόχο να καταλήξει σε ένα κατάστημα κοντά σου, για να τον απολαύσεις», ανέφερε η Μαριλού Θηβαίου. Υπενθυμίζουμε ότι η Coffee Island ανέθεσε προσφάτως στη Frank & Fame τη στρατηγική και τη συνολική επικοινωνία του brand.