Η Γιώτης γιορτάζει φέτος τα 90 της χρόνια και λανσάρει νέα επετειακή ταινία, η οποία καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν με την εταιρεία, υπενθυμίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα τους, μια οικογένεια.

Με μήνυμα «Είμαστε πάντα εκεί, μια οικογένεια!», από την FCB Gnomi.

Η Γιώτης γιορτάζει φέτος τα 90 της χρόνια και λανσάρει νέα επετειακή ταινία, η οποία καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν με την εταιρεία, υπενθυμίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα τους, μια οικογένεια. Στην ταινία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι μικρές, καθημερινές, αλλά και οι μεγάλες, ξεχωριστές στιγμές, εκείνες που δίνουν «γεύση» στη ζωή μας και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Εκείνες που προσφέρουν χαρά και κάνουν κάθε περίσταση μοναδική, όπως μία οικογενειακή γιορτή. Και με τη συμπλήρωση των 90 χρόνων της Γιώτης, σε μια τέτοια γιορτή είμαστε προσκεκλημένοι, γιατί είμαστε μια οικογένεια. Συγκεκριμένα, με τη νέα της ταινία, η Γιώτης θέλει να θυμίσει στους καταναλωτές πως έχει μια μόνιμη θέση στην κουζίνα και στην καρδιά τους. Πως βρίσκεται πάντα δίπλα τους, σε όλες τις στιγμές τους, κι αυτό, διότι η Γιώτης δεν θεωρείται απλά μια εταιρεία, αλλά μέλος της οικογένειας τους. Την καμπάνια υπογράφει η FCB Gnomi.