Η Zespri, το μεγαλύτερο brand ακτινιδίων διεθνώς, επέλεξε ομάδα agencies του WPP ως το global του Agency of Record (AOR), για την προώθηση της εταιρικής του πρότασης, «Μake Your Healthy Irresistible», μέσω επικοινωνίας, experience, commerce και τεχνολογίας. Η νέα συνεργασία προέκυψε μέσα από μια διαγωνιστική διαδικασία που διήρκησε έναν ολόκληρο χρόνο, με την καθοδήγηση της ανεξάρτητης συμβουλευτικής εταιρείας R3 Worldwide.

Το WPP θα εργαστεί με τη Zespri προκειμένου να ενισχύσει την παγκόσμια πρότασή της σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία-Ειρηνικός (εξαιρουμένης της Ιαπωνίας). Η integrated ομάδα που δημιουργήθηκε συνδυάζει την εξειδίκευση της VMLY&R στο strategic and creative leadership, της Mindshare στο media planning and buying, της Hogarth Worldwide στην παραγωγή και της Geometry στις commerce εμπειρίες.

Ο Jiunn Shih, Chief Growth Officer της Zespri International, ανέφερε σχετικά: «Καθώς εισερχόμαστε σε μια νέα φάση με την ανανέωση του brand μας, αναγνωρίσαμε την ανάγκη να συνεργαστούμε με ένα ηγετικό global agency group που μοιράζεται τις αξίες μας και την πεποίθησή μας ότι ένα brand με σκοπό μπορεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Κατά τη διαδικασία επιλογής, agencies του WPP όπως τα VMLY&R και Mindshare, ξεχώρισαν για τη στρατηγική τους σκέψη, τη δημιουργικότητα και τις ικανότητές τους στην καινοτομία. Ανυπομονούμε για όσα θα δημιουργήσουμε μαζί».