Η Ikea, εταιρεία του ομίλου Fourlis, συνεχίζει να ενισχύει περαιτέρω την omnichannel εμπειρία, εντάσσοντας το Φθινόπωρο του 2021 στο δίκτυό της, το δεύτερο κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens στο Μαρούσι.

Tα καταστήματα «νέας γενιάς», εντός του αστικού ιστού, έρχονται να αναδείξουν τη δέσμευση της Ikea να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες, διευκολύνοντας τις καθημερινές αγορές. Το κατάστημα Ikea στο The Mall Athens έκτασης 2.000 τ.μ., θα προσφέρει πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς.

Όλα τα προϊόντα θα βρίσκονται διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση στον χώρο των πελατών ή παραλαβή από τα καταστήματα Ikea Κηφισός ή Ikea Αεροδρόμιο. Ο Πάνος Κατηφόρης, Διευθύνων Σύμβουλος Ikea Ελλάδας/Κύπρου/Βουλγαρίας, ανέφερε: «Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών που έχουν το The Mall Athens ως τον αγαπημένο τους προορισμό».

Αντίστοιχα, o Χρήστος Νικολόπουλος, Chief Asset Management Officer της Lamda Development, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Ikea, που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις αγοραστικές αλλά και ψυχαγωγικές μας επιλογές».