Σε αποκλειστική συνεργασία με την Time Inc

Πιο συγκεκριμένα το εβδομαδιαίο περιοδικό People θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου σε έντυπη μορφή, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ανεξάρτητος ιστότοπος στη διεύθυνση www.peoplegreece.com. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει έκδοση για iPad μέσω του Newsstand της Apple. Στη συνέχεια, θα λανσαριστεί ο ανεξάρτητος ιστότοπος του μηνιαίου γυναικείου περιοδικού In Style στη διεύθυνση www.instyle.gr, ενώ η έντυπη έκδοσή του θα κυκλοφορήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου. Τέλος, το τριμηνιαίο business περιοδικό Fortune θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουνίου, ενώ μαζί θα λειτουργήσει και το www.fortunegreece.com.

Η διαδραστική έκδοση του Fortune στο ipad θα λανσαριστεί με το δεύτερο τεύχος του 2013, στο τέλος Οκτωβρίου.  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση, η χρηματοδότηση του εγχειρήματος θα ανέλθει στα 2 εκατ. ευρώ, προέρχεται τόσο από θεσμικούς όσο και ιδιώτες επενδυτές και σ’ αυτήν θα συμμετέχει επίσης το senior management της εταιρείας.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Olive Media είναι ο Κωνσταντίνος Κορλέτης, Διευθύνουσα Σύμβουλος η  Μαρία Γράψα και Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων ο Παναγιώτης Μπόμης. Την εμπορική διεύθυνση έχει η Ρίτα Κούρκουλου. Στις προθέσεις της Olive Media είναι να επεκτείνει σύντομα το portfolio τίτλων και μέσων που θα διαχειρίζεται, με έμφαση στις ψηφιακές εφαρμογές.