Ανάθεση μετά από spec

Η κοκκινομάλλα στο ποτήρι παραμένει η κεντρική πρωταγωνίστρια. Mε τη βοήθεια της  Momentum, η κοκκινομάλλα θα βρεθεί  live σε καφετέριες και θα προσκαλέσει τον κόσμο να την φωτογραφίσει και να ανεβάσει τη φωτογραφία της στην σελίδα στο Facebook. Παράλληλα, η MRM, διεξάγει διαγωνισμό με πλούσια δώρα. Η ενέργεια υποστηρίζεται πέρα από το τηλεοπτικό και με ραδιοφωνικά μηνύματα και υλικό προώθησης στα σημεία που η κοκκινομάλλα θα κάνει την εμφάνισή της.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NIKAΣ
Η Nίκας διοργανώνει διαγωνισμό χαρίζοντας 1.000 ευρώ μετρητά κάθε μέρα όλη την εβδομάδα. Συνολικά θα κληρωθούν 24 τυχεροί νικητές μέχρι το τέλος της προωθητικής ενέργειας. Από τις 20 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουλίου, οι καταναλωτές που επισκέπτονται τον πάγκο του σούπερ μάρκετ, και αγοράζουν τουλάχιστον 250γρ. αλλαντικά Νίκας, καλούνται να αποστείλουν sms, ώστε να μπουν αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση.

SWAROVSKI – LONGCHAMP
Δύο νέα καταστήματα, που συνδυάζουν τη λάμψη των κρυστάλλων της Swarovski με την ποιότητα των αξεσουάρ του οίκου Longchamp, άνοιξαν τον Ιούνιο στο Νέο Ψυχικό και στο Κερατσίνι. Στα δύο νέα καταστήματα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον «μαγικό» κόσμο της Swarovski και παράλληλα να επιλέξουν μέσα από την ολοκληρωμένη συλλογή σε τσάντες και δερμάτινα είδη που διαθέτει η Longchamp.

COSMOTE – MLS IQTALK
Το MLS iQtalk είναι διαθέσιμο, αποκλειστικά από την Cosmote, στα καταστήματα Γερμανός. Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό Android κινητό, με δυνατότητα αναγνώρισης της φωνής σε κλήσεις (Talk&Call), SMS και email και ενσωματωμένο τον οδηγό πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive. Διατίθεται δε φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Cosmote Απεριόριστα.