Με συντελεστές τις Pollen και Avion Films
Από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας της καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ως την τελική αποτύπωσή της μέσα σε 38 κινηματογραφικά δευτερόλεπτα, χρειάστηκαν αυθεντικότητα, τόλμη, ψυχή και μεράκι.

Τα γυρίσματα έμοιαζαν με ένα μικρό ταξίδι μεγάλων απαιτήσεων που κατέληξε σε έναν υψηλής αισθητικής προορισμό. «Επιβάτες» του ταξιδιού αυτού, οι 50 αθλητές και πρωταθλητές κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και καταδύσεων που βουτούσαν με πάθος στα νερά για τις ανάγκες του σεναρίου. Ακούραστο «πλήρωμα» τα δημιουργικά μέλη της διαφημιστικής εταιρείας Pollen Advertising και οι έμπειροι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής Avion Films. Για τα γυρίσματα επιλέχθηκαν οι ακτές του Σουνίου.

Υποβρύχιες κάμερες βυθίζονται στο νερό και καταγράφουν τα διαδοχικά μακροβούτια των κολυμβητών, εντυπωσιακές λήψεις των ιπτάμενων drones αποκαλύπτουν μεγαλειώδη κατάρτια, ενώ πανιά υψώνονται φουσκωμένα απ’ τον αέρα, αποκαλύπτοντας πάνω τους λέξεις που αντιπροσωπεύουν διαχρονικές αξίες: Υπερηφάνεια, Θέληση, Ψυχή, Κληρονομιά, Αισιοδοξία.

« Η συγκεκριμένη ταινία μας κάνει περήφανους και μας υπενθυμίζει τις αυθεντικές, ελληνικές αξίες οι οποίες συνδέονται με τις αξίες του Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Αξίες όπως ψυχή, θέληση, κληρονομιά, φιλότιμο, μεράκι. Αξίες που μοιραζόμαστε όλοι μας, κάτω από τον ίδιο λαμπερό, ελληνικό ήλιο. Ευχαριστούμε τη διαφημιστική μας και την εταιρεία παραγωγής για την έμπνευση και την άψογη συνεργασία», επισημαίνει η Ελευθερία Καλφοπούλου, Υπεύθυνη Marketing του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.