Η δημοφιλής σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και το «πειρατικό» talk show Βινύλιο, επιστρέφουν δυναμικά, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι τους, αναθέτοντας τη διαχείριση στην Digital Minds.

Για τη διαχείριση και ανάπτυξη του καναλιού στο YouTube.

Η δημοφιλής σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και το «πειρατικό» talk show Βινύλιο, επιστρέφουν δυναμικά, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι τους, αναθέτοντας τη διαχείριση στην Digital Minds. Ο Κώστας Χαμαλίδης, CEO της Digital Minds, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα μας εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση και ανάπτυξη του YouTube καναλιού τους.

Με την στρατηγική μας συνεργασία φιλοδοξούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στο πολυπληθές κοινό τους να παρακολουθεί νέο πρωτότυπο περιεχόμενο σε σταθερή βάση και παράλληλα να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες που μας προσφέρει το διαρκώς εξελισσόμενο digital περιβάλλον». Τα live streaming επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ παρακολούθησης με πάνω από 1 εκατ. θεατές να δίνουν ραντεβού μέσα από τη συχνότητα του καναλιού τους, καθώς και στα trending videos του YouTube.