Τις εγκαταστάσεις της Evogreen, της κοινοπραξίας που δημιούργησαν οι Polygreen και Bee’ah για να προσφέρουν λύσεις περιβαλλοντικής διαχείρισης θαλάσσιου και χερσαίου περιβάλλοντος στα ΗΑΕ και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, επισκέφτηκε ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία υπό τον Ιωάννη Σμυρλή, ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρόεδρο ΔΣ του Enterprise Greece και Γενικό Επίτροπο της Ελλάδας στην Expo Dubai 2020.

Η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της PolyGreen στη Μέση Ανατολή, στο πλαίσιο της κοινοπραξίας της με την Bee’ah. «Το όραμά μας για περιβαλλοντική προστασία και βιώσιμη ανάπτυξη καθοδηγεί την τωρινή παρουσία, αλλά και τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στα ΗΑΕ και στην ευρύτερη περιοχή.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις μελλοντικές μας επιτυχίες με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στην Ελλάδα και στα ΗΑΕ και να διασφαλίσουμε τη ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο χωρών», σημείωσε ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen.